Anhui Uniform Trading Co.Ltd

  • Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες: ομοιόμορφος
Αριθμός Υπαλλήλων: 80~100
Ετήσιες πωλήσεις: 500,000-800,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2011
Εξαγωγή pc: 70% - 80%

Εισαγωγή

ΟΜΟΙΌΜΟΡΦΗ ΕΜΠΟΡΙΚΉ Co. ANHUI, ΕΠΕ (AUTC), ως διεθνής εμπορική επιχείρηση.
 
 
Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ ΗΛΙΟΦΆΝΕΙΑΣ ANHUI, ΕΠΕ είναι ένα υποκατάστημα AUTC, που ειδικεύεται στην παραγωγή των διάφορων ταινιών & των προϊόντων ταινιών.
 
Καθιερωμένος το 2011, τοποθετημένος στην όμορφη πόλη Hefei, Anhui υπέρ., Κίνα, η οποία έχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις της μεταφοράς. Επαγγελματική υπηρεσία ομάδας περισσότερο από 20 με τους εμπορικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο. Το Autc έχει ένα εμπορικό σύστημα μεγάλων κλιμάκων, μια καλή φήμη εμπορικά και την επιχειρηματική δύναμη, η οποία εκτιμάται από τους εμπόρους όχι μόνο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.
 
 
Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
 
Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 1
Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 5
Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 6
Κίνα Anhui Uniform Trading Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ 7
 
 

Ιστορία

Η επιχείρησή μας έχει μια ομάδα πυρήνων με περισσότερο από 11 έτη σχεδίου συσκευασίας και εμπειρίας κατασκευής,
 
Όλα τα προϊόντα Tape&Film συσκευασίας που παράγονται από το φιλικό προς το περιβάλλον εργοστάσιό μας που έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001/Rohs. Τα προϊόντα παραχθε'ντα εδώ συμφωνούν με τα διεθνή πρότυπα και χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία ηλεκτρονικής, τη βιομηχανία επικοινωνίας, τη συσκευάζοντας βιομηχανία, τη βιομηχανία μεταφορών, τη Οικοδομική Βιομηχανία, τη βιομηχανία χαρτιού, τη βιομηχανία ξυλουργικής, την αεροδιαστημική βιομηχανία, την αυτοκινητική βιομηχανία, τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, τη μεταλλουργική βιομηχανία, τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων, την ιατρική βιομηχανία, κ.λπ.
 
Κανονικά δεχόμαστε T/T και τη Western Union.
 
Εστιάζουμε στο μάρκετινγκ ακρίβειας και ανακαλύπτουμε τη ζήτηση στην αγορά. Επεκτείνουμε ενεργά την αγορά μέσω των διάφορων καναλιών.
 
Πρόσφατα, τα προϊόντα μας έχουν διαπεράσει επιτυχώς τις αγορές της Νότιας Αμερικής, της Κεντρικής Αμερικής και του Νοτίου Αφρική. Ελπίζουμε ότι θα επεκτείνουμε περαιτέρω τις επιπλέουσες απαιτήσεις σε αυτές τις ανερχόμενες αγορές.

Υπηρεσία

Εστιάζουμε στις ανάγκες από τους πελάτες της και βάζουμε πάντα τη ικανοποίηση πελατών πρώτα. Πληρώνουμε τη πολλή προσοχή στις σε απευθείας σύνδεση διαδικασίες παραγωγής και μεταφορών των προϊόντων μας. Μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και να τους παραδώσουμε στους πελάτες εγκαίρως με τη βοήθεια ενός περιεκτικού συστήματος υπηρεσιών μεταφορών. Ελπίζουμε ότι η καλύτερη υπηρεσία μας θα σας ικανοποιήσει και θα γίνει ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας.
 
 
 
1. Η ικανοποίηση των πελατών είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας.
 
Όταν ο πελάτης μας μας κάνει ένα τηλεφώνημα σε μπορούμε να σιγουρευτούμε ο πελάτης ότι μας μπορεί να μιλήσει σε μας άμεσα, ένα ζωντανό πρόσωπο, όχι ένα πλαστό «καταγραμμένο ρομπότ».
 
 
 
2. Δεν κάνουμε τις υποσχέσεις εκτός αν θα κρατήσουμε τις, ειδικά τις πρόσθετες απαιτήσεις στο προϊόν Preformance ή τη χρονική ανοχή.
 
 
 
3. Ακούμε πάντα τους πελάτες μας.
 
Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τι ο πελάτης μας θέλει ή το πρόβλημα ποιων πελατών είναι.
 
 
 
4. Έτοιμος να εξετάσει τις καταγγελίες από οποιοδήποτε πελάτη.
 
Η βελτίωση της διαδικασίας μας είναι απαραίτητη και θα χειριστούμε με τις καταγγελίες των πελατών αναπτύσσουμε όχι μόνο μια αντανάκλαση απαξιούμε με το ρητό ότι «δεν μπορείτε παρακαλώ όλοι οι άνθρωποι όλη την ώρα.» Οι πελάτες θα θεραπευθούν κατά τρόπο ευγενικό.

Η ομάδα μας

Επαγγελματική ομάδα Ε&Α οι μηχανικοί μας που παρέχουν το μοναδικό σχέδιο για τα προϊόντα σας στο surpport η επιχειρησιακή βάση σας στα σύνορα της από σπίτι σε σπίτι υπηρεσίας.
 
 
Οι ομάδες ποιοτικής επίβλεψης όλα τα προϊόντα εξετάζονται αυστηρά πρίν στέλνουν, στο enture που όλα τα προϊόντα λειτουργούν καλά.
 
Η αποδοτική ομάδα διοικητικών μεριμνών προσάρμοσε τη συσκευασία και την έγκαιρη κράτηση καταδίωξης ασφαλής έως ότου λαμβάνετε τα προϊόντα.
 
 
Ανεξάρτητος μετά από την επαγγελματική υπηρεσία ομάδων πωλήσεων που παρέχεται στους πελάτες μας εγκαίρως μέσα σε 24 ώρες κάθε μέρα.
 
 
Η επαγγελματική ομάδα πώλησης η πιό πολύ professioanl γνώση θα μοιραστεί με σας, για να σας βοηθήσει για να κάνει καλύτερες επιχειρήσεις με τους πελάτες σας.
Αφήστε ένα μήνυμα