Γραμμή Παραγωγής

AUTC είναι ένα από τα τοπ-τρία εργοστάσια με την πλήρη αυτόματη γραμμή παραγωγής. Μηνιαία ικανότητα παραγωγής 100.000 κομματιών. Όλες οι μηχανές είναι στην καλή ποιότητα, με τα εξαγόμενα πρότυπα, με τη μεγάλη ευκολία της μεταφοράς και στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή ταινιών συσκευασίας.

 

Anhui Uniform Trading Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Anhui Uniform Trading Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Anhui Uniform Trading Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

OEM / ODM

Η επιχείρηση AUTC έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και συνεχίζει επίσης να κάνει τις τεχνικές καινοτομίες. Ο cOem και η συνεργασία ODM είναι επίσης ευπρόσδεκτοι. Είμαστε όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, αλλά και εξαγόμενος σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία, Ρωσία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Τουρκία και άλλες χώρες. Τα προϊόντα με την καλή ποιότητα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

 

Anhui Uniform Trading Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Anhui Uniform Trading Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Anhui Uniform Trading Co.Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ε & Α

1 Nanoelectronics, οπτικοηλεκτρονική και Magnetics
Η μακροσκοπική να ανοίξει επίδραση Nanoparticles έχει καθιερώσει τα όρια της μικρογράφησης των μικροηλεκτρονικών συσκευών. Το όριο θα επιτευχθεί μέσα σε δέκα έτη. Η ιδέα της επίλυσης των κυκλωμάτων Nanoelectronic μπορεί να διαιρεθεί σε δύο κατηγορίες αυτή τη στιγμή. Κάποιο είναι να χρησιμοποιηθεί το κβαντικό κράτος εμπλοκής στην τεχνολογία ακτίνων δύο-φωτονίων στο ολοκληρωμένο κύκλωμα που κατασκευάζεται με τη μέθοδο φωτολιθογραφίας, και είναι δυνατό να μειωθεί το όριο της συσκευής σε 25nm. Άλλα είναι να αναπτυχθούν τα νέα υλικά για να αντικαταστήσουν το πυρίτιο, που χρησιμοποιεί τις πρωτεϊνικούς διόδους και τον άνθρακα Nanotubes όπως τους μολύβδους και μοριακά καλώδια. Ο χειρισμός ενιαίος-ατόμων είναι ένας σημαντικός τρόπος για το σχηματισμό των συσκευών νέας έννοιας.
 
2 Nanomedicine και η βιολογία
Από τις πρωτεΐνες, DNA, Rna στους ιούς, είναι όλοι στη σειρά κλίμακας 1-100 NM, έτσι Nanostructures είναι επίσης τα βασικά πράγματα στα φαινόμενα ζωής. Organelles και άλλες δομικές μονάδες στα κύτταρα είναι «νανο-μηχανές» που εκτελούν ορισμένες λειτουργίες. Τα κύτταρα είναι όπως «τα νανο-εργαστήρια», και η φωτοσύνθεση στις εγκαταστάσεις είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα «των νανο-εργοστασίων». Το μέγεθος Nanoparticles είναι συχνά μικρότερο από τα κύτταρα και τα κόκκινα κύτταρα αίματος στους οργανισμούς διαβίωσης, το οποίο παρέχει τις νέες ευκαιρίες για τη ιατρική έρευνα.
Το Biochips που αναπτύσσεται περιλαμβάνει τα τσιπ κυττάρων, τα πρωτεϊνικά τσιπ (βιομοριακά τσιπ) και τα τσιπ γονιδίων (δηλ. τσιπ DNA), που έχουν τα πλεονεκτήματα της ολοκλήρωσης, του παραλληλισμού και της γρήγορης ανίχνευσης, και έχει γίνει η τεχνολογία εξεχουσών θέσεων Nanobioengineering. Θα υπάρξουν άμεσες εφαρμογές στην κλινική διάγνωση, την ανάπτυξη φαρμάκων και την ανθρώπινη γενετική διάγνωση. Μετά από να εμφυτευθούν στο ανθρώπινο σώμα, οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν την ιατρική περίθαλψη οποτεδήποτε και οπουδήποτε, και οι πληροφορίες προδρόμων της ασθένειας μπορούν να βρεθούν στη δυναμική ανίχνευση, που καθιστούν την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη πιθανές.
Ο νανο θάλαμος δεν βλάπτει τους κανονικούς ιστούς ή δεν αφαιρεί Thrombus και τις λιπαρές καταθέσεις στα καρδιαγγειακά και εγκεφαλοαγγειακά σκάφη, και μπορεί ακόμη και να το χρησιμοποιήσει στους ιούς Phagocytose και να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα. Ο άλλος τύπος είναι Nanomaterials που αναπτύσσεται με τη χρησιμοποίηση της δραστηριότητας των βιομορίων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα νανοτεχνολογία ή βιολογικά υλικά αντί της χρησιμοποίησης στους οργανισμούς διαβίωσης. Ένας τύπος είναι Nanomaterials κατάλληλο για τους οργανισμούς διαβίωσης. Τα υλικά, όπως διάφορο Nanosensors, χρησιμοποιούνται για την έγκαιρη διάγνωση, τον έλεγχο και τη θεραπεία των ασθενειών. Τα διάφορα συστήματα Nanomechanical μπορούν γρήγορα να προσδιορίσουν τη θέση της ασθένειας και να εγχύσουν τα φάρμακα σε Microfabrication με έναν στοχοθετημένο τρόπο.
 
3 εφαρμογή στην τεχνολογία εθνικής ασφαλείας
Η νανοτεχνολογία θα ασκήσει επαναστατική επίδραση στην υπεράσπιση και το στρατιωτικό τομέα. Παραδείγματος χάριν: Οι συσκευές Nanoelectronic θα χρησιμοποιηθούν για τα εικονικά συστήματα κατάρτισης και πραγματικός - χρονική επαφή στο πεδίο μάχη Συστήματα νανο-ανίχνευσης για τα χημικά, βιολογικά, και πυρηνικά όπλα Νέο Nanomaterials μπορεί να βελτιώσει τις ικανότητες απεργίας και προστασίας των συμβατικά όπλων Τα ρομπότ μπορούν να ολοκληρώσουν την ειδική αναγνώριση και να χτυπήσουν τις αποστολές Οι εκατοντάδες των νανο-δορυφόρων μπορούν να προωθηθούν από έναν μικρό πύραυλο μεταφορέων για να διαμορφώσουν ένα δορυφορικό δίκτυο σύμφωνα με τις διαφορετικές τροχιές για να ελέγξουν κάθε γωνία της γης και να καταστήσουν το πεδίο μάχη διαφανέστερο. Η εφαρμογή Nanomaterials στην τεχνολογία μυστικότητας είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτη.
Στην τεχνολογία μυστικότητας ραντάρ, η προετοιμασία των υπερβολιών υψηλός απορροφώντας υλικών κυμάτων συχνότητας ηλεκτρομαγνητικών είναι το κλειδί. Το Nanomaterials αναπτύσσεται ως νέα γενιά των υλικών μυστικότητας.
 
4 ενίσχυση και σκλήρυνση της νανο-κεραμικής
Τα προηγμένα κεραμικά υλικά διαδραματίζουν έναν αναντικατάστατο ρόλο στα σκληρά περιβάλλοντα όπως η υψηλής θερμοκρασίας και ισχυρή διάβρωση. Εντούτοις, η εφθραυστότητα είναι μια αξεπέραστη αδυναμία των κεραμικών υλικών. Το Nanoceramics με την μέταλλο-ομοειδή υπερπλαστικότητα είναι η εστίαση της προσοχής στην έρευνα Nanomaterials. Αυτή τη στιγμή, η προετοιμασία των νανο-κεραμικών σκονών είναι σχετικά ώριμες, νέες διαδικασίες και οι νέες μέθοδοι προκύπτουν συνεχώς, και η κλίμακα παραγωγής έχει επιτευχθεί. Οι μέθοδοι προετοιμασιών νανο-κεραμικής σκόνης περιλαμβάνουν κυρίως τη μέθοδο φάσης αερίου, την υγρή μέθοδο φάσης, την υψηλής ενέργειας μέθοδο άλεσης σφαιρών, κ.λπ. Η μέθοδος φάσης αερίου περιλαμβάνει τη μέθοδο συμπύκνωσης αδρανούς αερίου, μέθοδος πλάσματος, μέθοδος πυρόλυσης αερίου, μέθοδος εξάτμισης δεσμών ηλεκτρονίων, οι υγρές μέθοδοι φάσης κ.λπ. περιλαμβάνουν τη χημική μέθοδο πτώσης, Alkoxide τη μέθοδο υδρόλυσης, τη Sol-Gel μέθοδο, την υδροθερμική μέθοδο, κ.λπ.
 
5 εφαρμογές στην κατάλυση
Οι καταλύτες παίζουν έναν κεντρικό ρόλο σε πολλούς χημικούς και χημικούς τομείς, που μπορούν να ελέγξουν το χρόνο αντίδρασης, να βελτιώσει την αποδοτικότητα αντίδρασης και την ταχύτητα αντίδρασης. Το Nanoparticles χρησιμοποιείται ευρέως ως καταλύτες στον ημιαγωγό Photocatalysts, ειδικά κατά την προετοιμασία των οργανικών ουσιών.
 
6. Εφαρμογή στο επίστρωμα
Λόγω της ιδιαιτερότητας της επιφάνειας και της δομής του, Nanomaterials έχει τις άριστες ιδιότητες που είναι δύσκολο να ληφθούν από τα γενικά υλικά, και να παρουσιάσουν ισχυρή ζωτικότητα. Η τεχνολογία επιστρώματος επιφάνειας είναι επίσης ένα καυτό σημείο στον κόσμο σήμερα. Το Nanomaterials παρέχει μια καλή ευκαιρία για το επίστρωμα επιφάνειας, που καθιστά το Functionalization των υλικών πολύ πιθανό. Με τη βοήθεια της παραδοσιακής τεχνολογίας επιστρώματος, τα νανο-υλικά μπορούν να προστεθούν για να λάβουν το νανο-σύνθετο επίστρωμα συστημάτων, το οποίο πραγματοποιεί ένα πήδημα στη λειτουργία και καθιστά τη λειτουργία του παραδοσιακού επιστρώματος τροποποιημένη. Το νανο-επίστρωμα έχει τις καλές προοπτικές εφαρμογής, που θα φέρουν μια νέα τεχνολογική επανάσταση στην τεχνολογία επιστρώματος, και θα προωθήσουν επίσης την έρευνα, την ανάπτυξη και την εφαρμογή των σύνθετων υλικών.
7. Εφαρμογή σε άλλες λεπτές χημικές ουσίες
Η λεπτή χημική βιομηχανία είναι ένας τεράστιος βιομηχανικός τομέας με έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων, ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων, και έχει επιπτώσεις σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής. Η ανωτερότητα Nanomaterials θα φέρει αναμφισβήτητα τις καλές ειδήσεις για να τελειοποιήσει τη χημική βιομηχανία και να παρουσιάσει μοναδική δύναμή της. Το Nanomaterials μπορεί να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στους λεπτούς χημικούς τομείς όπως το λάστιχο, τα πλαστικά, και τα επιστρώματα.
Το Nanoscience είναι μια αναδυόμενη επιστήμη που ενσωματώνει τη βασική επιστήμη και την εφαρμοσμένη επιστήμη, κυρίως συμπεριλαμβανομένου Nanoelectronics, Nanomaterials και Nanobiology. Ο 21$ος αιώνας θα είναι η εποχή της νανοτεχνολογίας. Η εφαρμογή Nanomaterials περιλαμβάνει τους διάφορους τομείς και έχει τις ευρείες προοπτικές εφαρμογής στους τομείς των μηχανικών, της ηλεκτρονικής, της οπτικής, του μαγνητισμού, της χημείας και της βιολογίας. Η γέννηση Nanoscience και της τεχνολογίας θα ασκήσει βαθιά επίδραση στην ανθρώπινη κοινωνία, και είναι δυνατό να λυθούν πλήρως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζονται από τα ανθρώπινα οντα, ειδικά σημαντικά θέματα όπως η ενέργεια, ανθρώπινες υγείες και προστασία του περιβάλλοντος. Το Nanomaterials θα γίνει ένα λάμποντας αστέρι στον τομέα της επιστήμης υλικών και θα παίξει έναν κεντρικό ρόλο στα νέα υλικά, την ενέργεια, τις πληροφορίες και άλλους τομείς. Με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας του προετοιμασιών και τροποποίησης, Nanomaterials όλο και περισσότερο ευρέως θα χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς όπως οι λεπτές χημικές ουσίες και η φαρμακευτική παραγωγή.
Αφήστε ένα μήνυμα